Hij wordt zelf ook verdacht

Een deelname aan ‘The Masked Singer’ daar zegt niemand nee tegen, ook Kat Kerkhofs niet. Zij reisde voor het programma over en weer tussen België en Istanboel en vond het in combinatie met ‘Tulpen uit Antwerpen’ een behoorlijk pittige periode.

Ook Kats man Dries Mertens was meteen enthousiast over haar deelname aan het programma. En dat had ze niet meteen verwacht. “Ge moet dat doen, dat is echt iets voor u!’, zei hij. Dries vond ook de hele geheimhouding leuk, het was grappig hoe hij daar helemaal in opging.”

Dries waarschuwde Kat regelmatig dat ze niet te vaak over ‘The Masked Singer’ mocht praten in het openbaar, zoals op restaurant. Dries wilde het risico niet lopen dat iemand hen zo kunnen horen.

“Dries werd gek van de stress. En als we tijdens het WK facetimeden, vertelde ik hem hoe mijn optreden was gelopen. En hij weer: ‘Pas op, er zijn hier mensen rond mij, ik heb keiveel schrik dat ik me ga verspreken!’ Supergrappig!”

Maar zelf wordt Dries ook nog volop verdacht van in een pak te zitten. Zo is hij volgens velen de superschattige champignon. “Dries wordt elk jaar verdacht. Ik werd de voorbije jaren ook iedere keer genoemd door de speurders. Behalve dit jaar, nu ik effectief meedeed”, lacht Kat in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.