Hoewel hij naar eigen zeggen ooit graag zelf vader zou worden, weet acteur Kevin Janssens zijn vaderlijke gevoelens ook enigszins te verzadigen door zich bezig te houden met de kinderen van vrienden. Al moet hij soms heel wat moeite en geduld tonen om hun hart te veroveren.

“Het dochtertje van vrienden was altijd wat afstandelijk en bekeek me wat raar”, vertelde Kevin volgens TV Familie in een MNM-podcast. “Het was al twee jaar dat ze mij precies niet moest. Terwijl ik altijd toenadering zocht en leuk en grappig tegen haar was. Maar ze lachte nooit…”, klonk het.

“Tot ik een tijdje geleden even weg was tijdens een spelletje en ze plots naar mij vroeg. Toen kreeg ik bijna tranen in m’n ogen. Omdat ik dacht: ‘missie geslaagd’”, lacht de acteur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.