Heel wat kijkers hebben zich op de sociale media boos gemaakt op ‘Big Brother’. Op de sociale media deed Big Brother een oproep. Vanaf zondag is het ‘Fan Week’ en kunnen kijkers een boodschap opnemen. Dat kan zelfs aan het Big Brotherhuis in Amsterdam. Iedereen is zondag tussen 12 en 15 uur welkom om een persoonlijke boodschap voor zijn of haar favoriete bewoner achter te laten.

De Nederlandse bewoners worden alweer bevoordeeld, want hoeveel Belgen zullen speciaal naar Amsterdam rijden? Dat is niet het enige waar de kijkers aan storen.

Weken geleden was er een oproep om kaartjes naar de bewoners te sturen, maar slechts vier van hen hebben (een deel van hun) kaartjes gekregen en dat zet kwaad bloed bij de kijkers.

Josepha is één van hen. “Mensen hebben al moeite gedaan om kaarten te sturen en er zijn bewoners die ze van hun niet gehad hebben trekt op niks. Dus nu naar daar rijden om een boodschap over te brengen en niet aan de beurt komen”, reageert zij. Een uitspraak waar onder andere Tatjana en Katty zich bij aansluiten. “Big Brother, je kan dan doen zoals met de kaarten hebt gedaan de 1 wel en de anderen niks tonen. Ik zou zeggen blijf thuis en doe de moeite niet.”


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24