Als je meespeelt in een dagelijkse soap zoals Thuis krijg je onvermijdelijk ook te maken met kritiek en negatieve reacties. Hoe hard komen die negatieve reacties binnen bij Lynn Van den Broeck?

De Thuis-actrice geeft toe dat die kritiek haar vroeger wel raakte, maar nu niet meer: “Nu lees ik de commentaren onder artikels niet meer. Als ik het niet lees, bestaat het niet, dus dan kan ik er ook niet van wakker van liggen of me er druk over maken”, aldus Lynn Van den Broeck in Flair. Toch zijn er zaken waar Lynn wel nog mee worstelt…

“De algemene stress van het leven. Ik doe veel verschillende dingen tegelijkertijd en soms kan het wat druk worden in mijn hoofd”, verduidelijkt Lynn Van den Broeck in Flair. Al is er één voordeel…

“Gelukkig kan ik na een goede nachtrust weer wat helderder denken”, verduidelijkt de Thuis-actrice in Flair. En dan geeft ze de lezers van het tijdschrift nog een handige tip mee…

“Mijn tip is: slaap er een nachtje over en dan merk je de volgende ochtend dat alles veel minder erg is dan het de dag ervoor leek”, klinkt het bij Lynn Van den Broeck in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.