Terwijl de kinderen volop genieten van al het lekkers en moois dat de Sint heeft gebracht, is het voor de volwassenen ook vanavond weer tijd voor ‘Lisa’

Arthur vermoedt dat Wannes hem heeft laten zitten voor een ander. Lily-Rose probeert hem op te peppen.Gert heeft dubbel slecht nieuws voor Gijs.Sofie doet een aangename ontdekking in Suzannes privé.

‘Lisa’, vanavond om 18u30 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.