Lynn Van den Broeck praat in de VRT MAX-serie ‘Bloedserieus’ openhartig over haar menstruatie. Eén iets wil de Thuis-actrice duidelijk maken…

De Thuis-actrice geeft toe dat haar regels een enorme impact hebben op haar gemoedstoestand. “Het heeft zo’n grote impact op mijn humeur en op mijn energielevel.” En haar vriend Mathias Vergels kan dat enkel beamen…

“Ze is dan nog gevoeliger”, vertelt de Thuis-acteur over zijn partner. Lynn Van den Broeck koos er enkele maanden geleden voor gekozen om haar natuurlijke cyclus te volgen. 

“Ik was het beu om hormonen in mijn lichaam te hebben. Ik wilde terug op mijn natuurlijk ritme komen”, verduidelijkt de Thuis-actrice haar keuze… Al komen ook daar onverwachte problemen bij kijken…

Zo krijgt Lynn Van den Broeck haar regels nu op momenten dat ze het niet altijd verwacht en er niet altijd op voorbereid is. “Ik had niets mee, dus was het te doen met een beetje wc-papier”, zucht de Thuis-actrice i de VRT MAX-reeks ‘Bloedserieus’ met gynaecologe Comfort Achuo uit De Mol die vragen beantwoordt en de regels van Coely, Lynn Van den Broeck, Elodie Gabias en Steffi Mercie een tijd lang opvolgt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.