Daar komt nu verandering in

Vrouwen opgelet, het is eindelijk zo ver, rep jullie allemaal naar e5 en koop voor jullie man of vriend de nieuwe collectie Ravøtt x Metejoor. Jawel, de zanger heeft zijn eigen kledingcollectie uit en is daar heel erg trots op.

Metejoor is blij met zijn kledingcollectie en zal ze zelf deze zomer veelvuldig dragen op de vele podia waar hij deze zomer zal staan. Bang dat mensen extra op zijn outfits zullen letten, heeft hij niet.

“Sinds ik als Metejoor een carrière begon in de muziekwereld, kreeg ik dikwijls te maken met mensen die het één en ander afweten van kleding. Ze wezen mij er vaak op dat het not done was om telkens op te treden in hetzelfde witte, strakke T-shirt”, lacht Metejoor.

Maar Metejoor blijft liever trouw aan zichzelf en wilde geen kledingstukken in de collectie die hij zelf nooit zou dragen.

“De 18 items die we hebben gecreëerd zijn kledingstukken die ik zelf op het podium zou dragen. Ik voel me er goed in en ik hoop dat ik andere mannen kan overtuigen om ze ook te dragen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.