Metejoor zorgt vandaag opnieuw voor enkele verrassingen van formaat. Twee zelfs. Niet alleen brengt hij de pakkende song ‘Wat wil je van mij’ uit, een duet met Hannah Mae. Maar de ticketverkoop voor zijn eerste grote Sportpaleisconcert verloopt zo voorspoedig dat hij op vrijdag 3 november 2023 een tweede concert aankondigt! Tickets zijn meteen beschikbaar via Sportpaleis.be.

De aankondiging van zijn eerste concert in het Sportpaleis vond exact een jaar na de release van zijn debuutalbum plaats (op 28 oktober). “Mijn familie is niet groot genoeg om het Sportpaleis te vullen dus ik hoop dat mijn fans massaal zullen aanwezig zijn”, grapte Metejoor toen op de nationale radio. En dat zijn ze! De belangstelling is zelfs zo groot dat Metejoor vandaag een tweede concert op vrijdag 3 november in het Sportpaleis bekendmaakt.

Metejoor reageert enthousiast. “Ik had al wel het gevoel dat de fans van Metejoor loyaal zijn, maar dit hadden we niet durven dromen. De druk om er nu twee fantastische avonden van te maken wordt alleen maar groter. Maar eerlijk: ik wou dat ik er morgen al aan kon beginnen”.

Maar eerst heeft Metejoor nog wat andere katten te geselen: hij werkt in het voorjaar van 2023 nog een tournee langs de grootste theaters af en is ook te zien in het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’.

Na de meer dan succesvolle single ‘Kijk Ons Nou’ met Snelle, slaat Metejoor opnieuw de handen in elkaar met een stem uit Nederland. Samen met singer-songwriter Hannah Mae brengt hij vandaag de power song ‘Wat Wil Je Van Mij’ uit. Het nummer beschrijft hoe belangrijk communicatie tussen twee personen is. Eender welke relatie je aangaat, het moet van twee kanten komen. ’Wat Wil Je Van Mij’ is zoals wel meer van Metejoors’ nummers zeer herkenbaar en uit het leven gegrepen. Het werd mede geschreven en geproduceerd door The Companions.

Metejoor speelt op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023 een concert in het Sportpaleis. Tickets voor beide concerten zijn beschikbaar via www.sportpaleis.be.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.