Nathalie Meskens baatte jarenlang het restaurant Yam Thai uit met haar ex Jeroen Van Dyck. Heeft Nathalie soms heimwee naar de horeca? Nathalie komt met een opvallende onthulling…

“Ik mis het soms”, geeft Nathalie Meskens grif toe in NU, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. Maar Nathalie heeft daar een duidelijke oplossing voor…

“Maar er is één voordeel: het bestaat nog en het is nog altijd goed. Dus als ik het mis, ga ik er eten”, voegt Nathalie Meskens er met een knipoog aan toe. Al mist Nathalie ook niet alles aan het runnen van een restaurant…

“Ik mis ook niet alles. De kopzorgen en de stress in elk geval niét”, benadrukt Nathalie Meskens in NU. En dan kwam Nadim (haar echtgenoot, red.) plots met een idee aandraven…

“Af en toe zegt mijn lief dat hij een Libanees restaurantje zou willen openen in Antwerpen. Ik zeg dan: Jaja, heel romantisch . Antwerpen zou ook best nog wel een goede Libanees kunnen gebruiken. Maar nu niet”, lacht Nathalie Meskens in NU dat ze nu ook weer niet zóveel heimwee heeft naar de horeca.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.