Natalia geeft in Dag Allemaal toe dat ze vroeger het geluk al te vaak bij iemand anders zocht en niet bij zichzelf.

“Dan verloor ik mezelf soms in een relatie en dat is niet goed. Ik besef nu dat ik mijn eigen geluk moet genereren en niet alles moet doen in functie van mijn partner”, bekent ze aan Dag Allemaal.

“Pas als je allebei gelukkig bent met jezelf, kan je samen gelukkig worden”, vertelt de zangeres overtuigd.

“Neem nu vandaag: natuurlijk zou ik verdrietig zijn als ik Frederik zou verliezen, maar als het ooit zover komt dat ik geen uitweg meer zie, zou ik mijn eigen weg gaan. Omdat ik mijn geluk niet in de weg zou willen staan”, aldus Natalia.

Die klik maken is niet zomaar gekomen. Volgens Natalia is dat een proces van jaren waar je door moet. Die fase doormaken is een deel van het leven. Ondanks het feit dat Natalia het imago van sterke vrouw heeft die niet met zich laat sollen, was dat in relaties niet altijd het geval.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.