Wout Bru’s vriendin Natassia worstelde jarenlang met hormonale acne. Ze had weinig zelfvertrouwen, en kreeg minder modellenwerk. Als schoonheidsspecialiste helpt ze nu andere vrouwen met huidproblemen.

“Ik zeg nog altijd tegen Wout: ‘Ik snap niet dat jij toen op mij viel, met al die puisten”, bekent ze aan Dag Allemaal.

Toen Natassia zes jaar geleden acne kreeg, begreep ze niet hoe dat kwam. “Ik heb in mijn jeugd nooit puistjes gehad. Ook toen ik een hormoonspiraaltje liet plaatsen, had ik geen last. Maar na drie jaar moest het er weer uit en toen kreeg ik een opstoot van hormonale acne”, aldus de partner van Wout.

“Natassia legde niet direct de link met het spiraaltje. Ze ging vol goede moed op zoek naar iemand die haar zou kunnen helpen, tevergeefs. ‘In tussentijd gaf ik duizenden euro’s uit aan productjes om mijn huid te reinigen.

“Gelukkig kwam ik na een tijdje bij een dermatoloog terecht die me van mijn acne heeft afgeholpen”, vertelt ze opgelucht in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.