Nick Laenen uit ‘Blind Getrouwd’ heeft in het ziekenhuis gelegen, met een Malariabesmetting nog wel. Ondertussen is hij weer thuis, maar hij is verre van in orde, dat laat hij via Instagram weten.
“Ik heb Malaria opgelopen tijdens mijn werktrip een paar weken geleden in Monrovia (Liberia). Malaria is een tropische ziekte die wordt veroorzaakt door een parasiet die het lichaam binnen kan komen via een muggenbeet.”

“Je kan jezelf daar preventief tegen beschermen als je 1x per jaar naar een Tropische gebied reist. Maar omdat wij als Cabin Crew wekelijks naar deze landen vliegen is voor ons de enige mogelijke bescherming een anti muggenspray. Ik smeer mezelf altijd te pletter maar dit is dus geen garantie. Noem het gewoon “Bad Luck”…”, gaat Nick verder.

“Ik heb het geluk gehad dat ik er op tijd bij was. Gelukkig had ik de beste en allerliefste dokters en verpleegkundigen in het UZA om dat vies Tropisch beest uit mijn lijf te krijgen.”

“Momenteel ben ik terug thuis, ik ben er nog niet, maar ik doe er alles aan om snel terug de oude (41’er) te zijn. Maar mijn dagen vul ik momenteel alleen maar met slapen, slapen en slapen”, besluit een strijdvaardige Nick Laenen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.