Hij won heel wat prijzen in de loop der jaren

Luc Steeno draait al decennialang mee in de Vlaamse showbizz. Doorheen de jaren verzamelde hij dan ook menige prijs en onderscheiding.

Zo ontving hij onder meer een prijs van Sabam, een Zomerhit-trofee en verschillende gouden platen. En recent kwam daar nog een extra prijs bij. Luc kreeg namelijk, samen met Kürt Rogiers, een Schlagerfestival-ster op de Walk of Fame aan de Hasseltse Trixxo Arena.

Als aandenken kreeg hij ook een trofee mee: een plaat met een afbeelding van zijn ster. Die kreeg een mooi plaatsje naast al zijn andere trofeeën.

Verbazend genoeg etaleert Luc die niet in zijn woonkamer of op een andere goed zichtbare plaats, zo lazen we in Primo.

Nee, hij bewaart al zijn prijzen in zijn bureau. En daar heeft hij zo zijn eigen opvallende reden voor: “Mijn bureau is werkgerelateerd, in mijn living leef ik privé. Iedereen doet wat hij wil, maar werk en privé hou ik gescheiden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.