Peter Van de Veire presenteert niet langer Big Brother. Het nieuwe seizoen is in handen van Tatyana Beloy en Geraldine Kemper, een gouden vondst volgens hem.

Voor Van de Veire is het Big Brother verhaal afgerond. Hij is nu immers exclusief aan de openbare omroep gebonden.

Blijven kijken doet Peter wel, zij het minder intens dan vroeger. “En natuurlijk blijf ik luid supporteren voor de kandidaat die geen blad voor de mond neemt, of fulmineert bij bepaalde uitspraken van een andere deelnemer”, klinkt hij enthousiast in Story.

De presentator is inmiddels ook al 10 jaar samen met zijn vrouw, maar met eventuele feestelijkheden voor hun tinnen jubileum, zijn ze momenteel niet bezig.

“Dat komt nog wel, maar ik wil me graag concentreren op wat er de komende weken op professioneel vlak te gebeuren staat. We hebben nog wat tijd”, lacht Peter in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.