Overweegt Laura Tesoro plastische chirurgie? Vooral haar neus bezorgt de zangeres soms een onzeker gevoel…

“Ik heb al vaak gedacht: had ik maar een andere neus”, geeft Laura Tesoro toe in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Zou ze een neusoperatie overwegen?

“Ik heb niks tegen plastische chirurgie, maar in deze wereld krijgt iedereen een vertekend beeld van wat mooi is”, benadrukt Laura Tesoro in Nina. En dan wil Laura één iets vermijden…

“Wil ik jonge mensen die naar mij opkijken de boodschap geven dat het niet ‘goed genoeg’ is zoals het is? Misschien niet”, geeft Laura Tesoro toe. Al speelt er ook iets anders mee…

“Moet ik alles goed vinden aan mezelf? Nee”, benadrukt Laura Tesoro in Nina. Maar Laura besluit dat als ze haar neus zou veranderen, dat ze haar onzekerheden gewoon nog meer voedt. En dan trekt Laura Tesoro een duidelijk besluit…

“Laat me dus gewoon mijn unieke zelf zijn. Die is niet perfect. Maar het is wel ik”, aldus Laura Tesoro in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.