Pommelien Thijs scoorde als actrice in #LikeMe en Knokke Off, maar uiteraard is ze op heel korte tijd ook uitgegroeid tot één van onze populairste zangeressen. Hoe ziet Pommelien haar toekomst?

“Mijn voornaamste droom is om de combinatie van zingen en acteren, wat ik nu doe, gewoon te blijven verderdoen”, vertelt Pommelien in Flair. Al zorgt dat wel voor een bijzonder drukke agenda. Met alle gevolgen vandien…

“Het is moeilijk om de balans tussen werk en vrije tijd te vinden”, geeft Pommelien Thijs eerlijk toe in Flair. “Kies ik voor werk, mijn sociaal leven of slaap? Die drie zijn niet altijd in evenwicht.” En dan durft de #LikeMe-ster één fout toegeven…

“Soms sla ik veel te hard door in werken, en zie ik mijn vrienden amper”, bekent Pommelien Thijs in Flair. “Het is gewoon héél druk. Ik haal er veel plezier uit, maar ik merk dat ik soms op die rem moet gaan staan.” Hoe pakt ze dat concreet aan?

“Ik probeer aan yoga te doen en te sporten. Ik merk ook dat ik veel liever fysiek moe, dan mentaal moe ben, dus zelfs al zou ik beter wat slaap inhalen dan probeer ik toch nog tijd te spenderen met mijn vrienden”, onthult Pommelien Thijs in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.