Pommelien Thijs trok voor ‘De expeditie: Groenland’ twee weken naar de barre kou. En die reis drukte haar met de neus op de feiten…

“Als je in een rush zit als de mijne, is er niet altijd tijd om ook te genieten. Of je beseft het zelfs niet meer”, vertelt de zangeres in Gazet van Antwerpen. In Groenland leerde ze een belangrijke les…

“Groenland drukte me met de neus op de feiten: besef al het zotte wat je overkomt en probeer het allemaal heel bewust te voelen. Sindsdien hou ik het steeds in het achterhoofd”, bekent Pommelien Thijs in het dagblad. Ook fysiek was de reis een bijzondere ervaring…

“Dat was zo intens dat het niet langer dan twee weken vol te houden was. Het was een fysieke impact die ik anders nog nooit had gevoeld.” En dan wil de #LikeMe-ster toch één gerucht over haar de wereld uithelpen…

“Ik ben geen sportvrouw, en die tocht was één lange fysieke inspanning”, benadrukt Pommelien Thijs in Gazet van Antwerpen. En dan wil Pommelien één gerucht over zichzelf ontkennen…

“Mensen denken soms verkeerdelijk dat ik over een goede conditie beschik met al die optredens en dansmoves in #LikeMe. Maar een optreden is altijd kort en intens. Net het tegenovergestelde van onze trip. Ik kwam die periode op adrenaline door”, verduidelijkt Pommelien Thijs in Gazet van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.