An Lemmens heeft een groot hart voor haar naasten, maar hoe goed zorgt de leading lady voor haarzelf?

“Ik zie mezelf graag en op dagen dat dat minder het geval is, verplicht ik mezelf om dat toch te doen”, verduidelijkt An Lemmens in Flair. Doet ze dat niet dan merkt ze snel de negatieve gevolgen…

“Ik vind dat dit mijn verantwoordelijkheid is, want als ik mezelf wat minder graag zie, dan gaat mijn kracht en energie om anderen graag te zien ook heel hard naar beneden omdat ik mezelf dan opsluit”, geeft An Lemmens toe. “Op dit moment is selfcare meer dan ooit een werkpuntje.” De reden is duidelijk…

“Ik zorg voor alles en iedereen rondom mij, maar het minste voor mezelf op dit moment omdat ik terug ben beginnen studeren voor vroedvrouw. Al mijn vrije tijd gaat daar nu naartoe.” Al beseft An Lemmens maar al te goed het belang van self-love… 

“Ik heb gisteren sinds lang nog eens de tijd genomen om te genieten van een goed boek in een ontspannend bad”, klinkt het bij An Lemmens in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.