Een klein jaar na het plotse overlijden van haar man Gary, is Ruth Beeckmans terug op televisie met ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd In 24 Uur’. Toch geen makkelijk onderwerp in haar situatie.

In Gazet Van Antwerpen legt de actrice uit dat ze het programma aan VTM had toegezegd voor de Gary stierf. En of ze heeft getwijfeld om het uiteindelijk door te zetten.

“Moet ik de confrontatie met al dat geluk wel aangaan? Maar dan dacht ik: misschien is het wel het enige waar ik op dit moment iets over te zeggen heb, de ware liefde en waarom het zo belangrijk is om die te koesteren.”

Volgens Ruth heeft VTM heeft de opnames ook nog verschoven.

Het programma op zich vindt de actrice fantastisch. “Een van de partners denkt dat het koppel op droomreis gaat. Tot de ander het huwelijksaanzoek doet en ik tevoorschijn kom”, verklapt ze in Gazet Van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.