Sarah Puttemans en Viktor Verhulst zijn nog steeds dol op elkaar en in Flair geeft Sarah toe dat ze wel eens durven snuisteren in elkaars kleerkasten…

“Net als elk koppel neuzen Vik en ik weleens in elkaars kleerkast”, vertelt Sarah in Flair. En dan wordt er al eens iets ‘ontvreemd’…

“Mijn Coachella-hoody was ik een maand lang kwijt, om dan te ontdekken dat Vik hem had ‘geleend’”, lacht Sarah Puttemans over de grijpgrage handen van haar vriend. Waarom had Viktor die hoody nodig?

“Hij wilde hem aantrekken om in te gaan dj’en”, verduidelijkt Sarah Puttemans in Flair. “Een geruit hemd van Off-White dat we in New York kochten, delen we. Ik vind zo’n oversized shirt cool bij een jeans of leren rok.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.