Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen hebben met Nelle een driejarige peuter in huis. Wat voor dochter is Nelle?

“Nelle is een pienter kind!” benadrukt Sieg De Doncker in Flair. “Je kan haar makkelijk iets uitleggen.” Al is Nelle ook een typische peuter…

“Ze heeft zoals elke peuter weleens een tantrum, maar ze is meestal voor rede vatbaar en dat is wel praktisch als ouder”, verduidelijkt Sieg. En lijkt Nelle vooral op Sieg of toch eerder op Maureen?

In Flair benadrukt Sieg De Doncker dat Nelle als twee druppels water op hem lijkt. “Ik zie dat kind en ik zie echt mezelf!” Al ziet Sieg daar niet alleen voordelen in…

“Ze wil de hele tijd moppen maken en ze danst gek in het rond”, klinkt het trots bij papa Sieg De Doncker. “Dat is heel erg, want ik ben al bang voor wat er nog zal komen dan”, voegt Sieg er lachend aan toe in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.