In ‘De Vermeires’ zien we Julie Vermeire opduiken als een vrolijke twintiger, maar ze kan zich ook mateloos ergeren en boos maken. Vooral aan de haat en negativiteit die er heerst op sociale media.

‘Waarom kunnen mensen niet eens iets liefs sturen’, vraagt Julie zich af in Dag Allemaal. Nog voor de start van ‘De Vermeires’ werd het programma online al hard afgebroken. Ook op een dansvideo kreeg ze eens kwetsende commentaar.

Vroeger las Julie alle reacties onder krantenartikels, maar ze werd er zo ongelukkig van dat ze daarmee is gestopt. Ook in persoonlijke berichten krijgt ze vaak kritiek van zure mensen die haar aanvallen op haar dansjes, werk of persoonlijkheid.

Een keertje was er zelfs een ‘omaatje’ die stuurde dat Julie even zielig was als haar moeder. Hoewel Julie soms stuurt ze een kort antwoord stuurt, raadt haar papa haar aan om niet te reageren en zo de haters geen zuurstof te geven.

Twee jaar geleden crashte Julie even door de negatieve online commentaren, waarna ze besloot om twitter van haar telefoon te verwijderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24