Hopelijk hoeft onze jarige van vandaag niet te roepen ‘Ik ben kapot’, want Tom Waes is vandaag jarig. Tom wordt 54 jaar en is nog altijd in uitstekende topvorm. Dat heeft hij te danken aan programma’s als ‘Kamp Waes’ en ‘Reizen Waes’, maar ook aan ‘Undercover’, waar Tom zich altijd van zijn stoerste kant moest laten zien. Allerslimste mens ter wereld ben je dan wel niet geworden, maar een jaartje ouder dat wel. Gelukkige verjaardag!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.