Het sprookje van Tanja Dexters en Michael heeft een verrassende wending genomen.

De twee liefdesduiven gaven elkaar al stilletjes het jawoord tijdens een intieme ceremonie in Durbuy afgelopen juni. Maar zoals elk sprookje kent ook hun liefdesverhaal zijn ups en downs. Ondanks de talrijke strubbelingen en de drie keer dat ze uit elkaar gingen, blijven ze toch bij elkaar terugkomen.

Tanja onthult in Story: “We voelen aan alles dat we bij elkaar horen.” Is dit het begin van hun ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ verhaal?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.