Binnenkort doet een nieuw gezicht zijn intrede in Thuis. De grootste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen verwelkomt vanaf april acteur Aaron De Groeve. Dat maakte hij zelf bekend via zijn sociale media kanalen.

Aaron zal de rol van Gaby vertolken, een ambitieuze en sympathieke geneeskundestudent. Meer kan hij nog niet kwijt: ‘Wie Gaby is en wat hij komt doen in Thuis, wil ik liever nog niet verklappen. Daarvoor moet je gewoon kijken vanaf april!’ 

Aaron De Groeve is een opkomend acteur met al enkele acteerervaringen achter de rug. Zo was hij naast Gloria Monserez te zien in Liefdestips aan mezelf en speelt hij een rol in Onderhuids, een serie die vanaf mei te zien is. Thuis is voor hem dan ook meer dan welkom: ‘Het is erg fijn om als jonge acteur samen te werken met zo veel grote namen, ik leer enorm veel bij. Bovendien word ik uitgedaagd om een volledig nieuwe rol te spelen en dat is heel erg spannend.’ 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.