Voor Tinne Oltmans was ‘Lisa’ haar eerste grote hoofdrol in de gelijknamige telenovelle. De reeks hield haar agenda dan ook enkele jaren in een serieuze houdgreep. Ze is naar eigen zeggen dankbaar voor de kans en was altijd enthousiast over de reeks maar is toch blij dat ‘Lisa’ nu gestopt is. “Mijn personage bleef tenslotte maar een seutje en ik wil mijn tanden nu graag in compleet andere rollen zetten.”, vertelt de actrice aan ‘Dag Allemaal’. 

Nu ze terug meer tijd heeft wil ze ook die andere liefde terug nieuw leven inblazen. Oltmans is altijd al bezig geweest met muziek maar hefet die passie wat moeten verwaarlozen door haar opnames. “Het einde van ‘Lisa’ betekent voor mij dus ook de start van een nieuw hoofdstuk.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.