Hou Tinne Oltmans maar eens in de gaten, zij heeft haar smartphone vaak in de hand. Maar eigenlijk heeft zij een hekel aan één van de functies van dat toestel. Wat dan?

Dat Tinne Oltmans door iemand gebeld kan worden, boezemt haar angst in. “Ik haat vooral als ik gebeld word. De druk die erop ligt, die persoon wil me NU bereiken. Ik krijg daar enorm veel stress van”, geeft de actrice en zangeres toe.

“Daarnaast vind ik bellen naar mensen die ik niet ken ook heel eng. Of naar bedrijven. Ik moet in de moment weten wat ik wil zeggen. Terwijl, met sms’en heb je meer tijd om na te denken en te reageren”, reageert Tinne Oltmans in Billie, de bijlage van Gazet Van Antwerpen.

Als de telefoon van Tinne rinkelt en zij het nummer niet herkent, dan is het al meteen paniek. ““Meestal met een kleine angst en een zweetuitbraak. Maar vaak kunnen het ook jobs zijn en zou het zonde zijn om dan niet op te nemen. Op een goeie dag probeer ik er niet te veel over na te denken en direct op te nemen”, lacht Tinne Oltmans.

Maar elke medaille heeft een keerzijde. “Op een mindere dag denk ik: als het belangrijk is, zullen ze wel iets inspreken op mijn antwoordapparaat”, klinkt het. Maar dat blijkt weinig of geen zin te hebben. “Momenteel staan er 16 onbeluisterde berichten op mijn smartphone”, gaat Tinne verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24