Tom Waes heeft opnieuw de liefde gevonden. De gelukkige is Charlotte, al is er nog een andere nieuwe liefde in het leven van de tv-maker opgedoken…

Tom Waes laat momenteel ook een zeiljacht bouwen om daar later tv-programma’s mee te maken en zo zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. En sinds het nieuws bekend raakte, kreeg Tom al verrassende reacties binnen…

“Het is waanzinnig wat er op mij afkomt sinds het nieuws bekend raakte”, vertelt Tom Waes in Dag Allemaal. “Van overal ter wereld krijg ik berichten van Belgen in de zeilcommunity die mij willen leren zeilen en mij allerlei mooie bestemmingen aanraden.” Al heeft dat meteen ook gevolgen voor zijn nieuwe vriendin…

“Charlotte zal mij vaak moeten missen als ik ga zeilen, maar als doctor in de chemie reist zij ook de hele wereld rond om farmaceutische bedrijven te bezoeken en congressen bij te wonen. Zij kent dus het klappen van de zweep.” En dan voegt de televisiemaker er een opvallende kwinkslag aan toe…

“Misschien moeten we gewoon samen een zeilcursus volgen”, voegt Tom Waes er lachend aan toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.