Sieg De Doncker zien we tegenwoordig vooral als acteur aan het werk. Zo stond Sieg al op de set van Familie en Milo. Maar Sieg koestert ook dat andere talent van hem…

Ooit werd Sieg De Doncker derde in ‘Steracteur, Sterartiest’. “Ik voel dat iets in mij dat ongelooflijk hard mist”, geeft Sieg toe in Dag Allemaal. Nochtans had Siegs leven er helemaal anders uit kunnen zien. Maar twijfels deden hem een opvallend voorstel weigeren…

“Een platenfirma zag het zitten om met mij in zee te gaan, maar ik heb geweigerd”, vertelt Sieg De Doncker in het weekblad. Sieg onthult waarom hij twijfelde…

“Ik was nog te jong en was bang, ik kende die wereld niet”, geeft Sieg De Doncker toe in Dag Allemaal. Wat als diezelfde vraag hem nu gesteld zou worden?

“Mochten ze het me nu vragen, ik zou waarschijnlijk ja zeggen, ik sta verder in het leven en weet beter wat ik wil.” Sieg De Doncker laat een vloek ontsnappen: “Ik zou zo graag nog eens op een podium zingen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.