Toen Valerie De Booser geveld werd door hevige rugpijn kreeg ze de tip om pilates eens een kans te geven. Voor de ex van Koen Wauters werd het een openbaring…

“Die verdween meteen na de eerste les, toen werd het mijn sport”, lezen we in Dag Allemaal. Ondertussen heeft de mama van Zita en Nono haar eigen Yoga & Pilates studio in Nazareth bij Gent geopend. Al draait het om méér dan enkel dat ene uurtje sporten…

“Toen ik nog volop in de mode zat en stylingadvies gaf, streefde ik er steeds naar om de mensen zodanig aan te kleden dat ze weer helemaal zelfzeker door het leven stapten”, lezen we in Dag Allemaal een uitspraak van Valerie De Booser op haar website.

“Ik hield ervan om de mensen te zien openbloeien en blij te zijn met wie ze zagen in de spiegel. De mensen weer in hun eigen kracht plaatsen is wat ik al lang het liefste doe”, klinkt het bij Valerie De Booser op haar eigen website. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.