Yanni Bourguignon is een erg jonge papa, maar de Familie-acteur ziet dat allerminst als een nadeel. Integendeel!

“Ik zie dat zelfs als een groot voordeel”, benadrukt Yanni in TV Familie. “Veel mensen zeggen dat ze eerst willen léven, weet je wel. Wat bedoelen ze daar eigenlijk mee?” Want dan stelt de Familie-acteur zich één duidelijke vraag…

Impliceren zij dat je niet meer voluit kan leven als je kinderen hebt? Yanni Bourguignon kijkt naar zijn eigen leven en trekt een opvallende vergelijking…

“Ik was zelf twintig toen ik Hotel Mama verliet. Laat ons zeggen dat ik dus halverwege de veertig zal zijn wanneer onze twee kinderen het ouderlijke huis verlaten”, blikt Yanni Bourguignon vooruit in TV Familie. En dan zit de acteur één duidelijk perspectief…

“De dingen die ik voordien zou willen doen, maar die financieel niet kunnen omdat de kinderen studeren, die doe ik daarna dan wel. Dan ben ik nog jong genoeg hé, en Kelly ook”, verduidelijkt Yanni Bourguignon waarom vroeg aan kinderen beginnen ook een voordeel kan zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.