Gunther Levi sprak eerder al openhartig over zijn haartransplantaties. De voormalige Familie-acteur en Romeo-zanger geeft toe dat zijn keuze ingegeven werd door één eigenschap: ijdelheid…

“Ik heb het hoofd niet om kaal te zijn. Dus waarom zou ik er niks aan doen? Zó ingrijpend is het ook niet”, benadrukt Gunther Levi hoe vlot de ingrepen telkens gaan. De acteur trekt voor zijn haartransplantaties telkens naar Turkije.

Want Gunther Levi liet al meerdere malen dergelijke ingreep uitvoeren. De zanger ondervindt er dan ook weinig hinder van. 

“’s Morgens ging ik binnen en om 18 uur reed ik weer naar huis”, verduidelijkt Gunther Levi in Dag Allemaal hoe gesmeerd zo’n ingreep verloopt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.