Elke kreeg recent te horen dat ze de voorbode heeft van huidkanker. Gezien haar vader Lei Clijsters destijds overleed aan huidkanker, kwam dit nog harder binnen.

Toch blijft ze positief en is ze er zeker van dat alles goed komt. Lei Clijsters was 52. “Ik denk nog vaak aan mijn vader, maar niet met veel verdriet”, vertelde Elke in 2021 in een interview met HLN.

“Ik geloof dat papa me tekens stuurt. Op zijn sterfdag, hij is thuis gestorven, zaten er duizenden lieveheersbeestjes op het raam van de veranda. Toen ik nadien huilde, liep er eentje over mijn computerscherm. En toen mijn ex-man en ik verhuisden naar een nieuwbouwwoning, zaten er veel lieveheersbeestjes in de kinderkamers. Toeval misschien, maar voor mij zijn dat signalen van papa”, aldus elke aan Dag Allemaal.

Inmiddels kreeg ze al heel wat steunbetuigingen van andere BV’s. Elke heeft twee kinderen met haar ex-man Jelle Van Damme. In 2021 zocht ze een nieuw lief via ‘The Bachelorette’ op Play4, maar die zoektocht leverde haar geen stabiele relatie op.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.