Sander Gillis, de enthousiaste MNM-dj en deelnemer aan De Warmste Week, staat deze week in de schijnwerpers met enkele onthullingen over zijn persoonlijk leven. 

Hij deelt met zijn huisgenoten: “Ik ben een loeiharde snurker,” bekent hij in Story; waarbij hij ook toegeeft dat hij soms kwijlt tijdens het slapen. Gillis deelt ook zijn liefde voor het nummer ‘Glamorous’ van Fergie, ooit zijn ‘guilty pleasure’, maar nu een bron van energie en inspiratie. “Mijn leven is toch ook een beetje glamoureus,” grapt hij. Terugblikkend op zijn carrière, herinnert hij zich een gênant moment tijdens zijn eerste uitzending op MNM, waarbij zijn nervositeit leidde tot een technische blunder. 

Gillis toont zich als een echt down-to-earth figuur en dat ondanks zijn grote succes op de radio; mooi!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.