Op zijn 28ste merkt Snelle dat katers steeds zwaarder worden. “Ik ben gestopt met alcohol, ik drink niks meer. Katers kosten ook zoveel tijd. Vroeger kon ik zoals iedereen weleens iets te veel drinken op zaterdag, zodat ik het de woensdag erna nog voelde”, bekent hij in Dag Allemaal.

“Ik heb nu al iets meer dan vier jaar verkering met Sterre. Ik heb samen met een vriend, m’n personal trainer Abdu, m’n eigen gembersapje gemaakt en op de markt gebracht: Gember Member”, aldus Snelle.

Van rock-‘n-roll gesproken, op zijn 28ste heeft hij al drie albums gemaakt maar het hadden er vier kunnen zijn volgens hem. “Over de eerste drie platen deed ik telkens anderhalf jaar, maar het maken van m’n nieuwste album heeft best lang geduurd: 2,5 jaar. Snelle wordt wat trager, ja”, deelt hij lachend mee.

Hij dankt volgens hem zijn eigen succes aan het feit dat hij over herkenbare, dagelijkse dingen schrijft en zingt

“Zoals gewoon gezellig thuis zitten, lekker comfortabel, lekker saai. Het leven hoeft niet altijd rock-‘n-roll te zijn”, vertelt hij Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.