Hij hoort het mensen graag zeggen

Als je als bekende Vlaming niet openlijk naar buiten komt met updates over je liefdesleven is dat natuurlijk die persoon zijn of haar volste recht. Maar het zet natuurlijk ook aan tot vele speculaties van de mensen. Iets wat Aaron Blommaert ook al heeft ondervonden.

“Mocht ik iets heel steady hebben, dan zou ik dat zeker delen. Ik wil er geen geheim van maken. Maar ik kan toch niet elke week een update plaatsen? Ik ben gewoon nog zoekende, zoals dat hoort op mijn leeftijd. En voorlopig is er momenteel ook niet veel te vertellen”, zegt Aaron in Humo.

Een andere vraag waar Aaron het soms moeilijk mee heeft is wanneer mensen vragen wat hij zou kiezen: presenteren, zingen of acteren.

“Dan zeg ik altijd: laat mij maar wat ontdekken en uitproberen, dat hoort bij het jong zijn. Op het vlak van relaties is dat net hetzelfde.”

Maar goed nieuws dus voor de vrouwen die interesse hebben in Aaron. De Vlaamse Robert Pattinson is dus nog vrijgezel. “Vergeleken worden met Robert Pattinson vind ik het mooiste compliment dat er bestaat, want blijkbaar vinden veel mensen dat ne schone vent.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.