Aaron Blommaert was alomtegenwoordig in 2023. Familie, #LikeMe, The Masked Singer, The Voice, MNM,… En dan kwam er nog zijn carrière als soloartiest bij. Moest Aaron nooit aan de alarmbel trekken?

“Eigenlijk was mijn professionele agenda voor het voorbije jaar al gemaakt”, vertelt Aaron Blommaert in De Morgen. “Dat muzikale deel is er na het winnen van The Masked Singer nogal plots bijgekomen.” En dat zorgde voor gemengde gevoelens…

“Een absoluut droomscenario natuurlijk”, geeft Aaron toe in het interview. “Maar er waren ook momenten waarop ik dacht: zijn er mensen die dit helse tempo dertig jaar volhouden?”

Aaron Blommaert geeft toe dat het een bijzonder intens jaar is geworden. “Deze zomer heb ik op zowat elk podium in Vlaanderen gestaan, ondertussen rende ik van de ene set naar de andere opnamestudio… Het is misschien gek, maar ik heb gemerkt dat ik ook een soort geluk haal uit die fysieke en mentale uitputting. Na een hectische week denk ik weleens trots: kijk, I made it”, aldus Aaron Blommaert. Al was er ook een keerzijde…

“De mensen die het dichtst bij me staan hebben zich soms zorgen gemaakt over mij”, geeft Aaron Blommaert toe in De Morgen. “Ik heb in mijn leven nog nooit gezegd dat ik moe was, en voor het eerst zei ik thuis weleens: nu ben ik écht uitgeput.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.