Iedereen heeft het wel eens moeilijk, iedereen heeft soms iemand nodig om te praten. Ook Acid, de bekende YouTuber. Al zijn er niet veel mensen die hij de lastigheden van het leven kan toevertrouwen.

“Ik zou ze toevertrouwen aan mijn camera. Iedereen zegt: ‘Jij, in jouw vak, zou een psycholoog moeten hebben.’, maar ik heb mijn camera, dat is genoeg. Als er iets op mijn maag ligt, zet ik de camera op en ik begin te praten”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Die video’s plaatst hij ook op YouTube. Dat zijn meestal niet de video’s die het best scoren, maar hij haalt er wel voldoening uit om zijn hart uit te storten tegen zijn camera.

“Ik heb ook veel aan de reacties die mensen sturen. Al hebben maar honderd mensen er iets aan, dat is genoeg. Ik praat tegen de camera over alles. Ik heb eens mijn piemel gebroken toen ik s*ks had in de douche. Ik heb dat gewoon verteld. Ik hou wel van die kwetsbaarheid. Al zijn er nog veel mensen die daarvan schrikken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.