Ze probeert al jaren haar weg te vinden in de acteerwereld maar pas als ‘echtbreekster’ Sam in ‘Familie’ begint Tinne Ceuppens stilaan bekend te raken bij het grote publiek.

“Ach, mijn tijd komt nog”, deelt ze vol vertrouwen mee aan Dag Allemaal. In afwachting heeft ze ook een job in een koffiebar die haar wél financiële zekerheid biedt.

Want haar rol bij ‘Familie’ is en blijft maar een gastrol. Maar volgens Tinne zit er nog veel meer in het personage. “Een vaste plek in ‘Familie’ zie ik zeker zitten”, bekent ze aan Dag Allemaal. Maar of dat ook zal gebeuren is nog maar de vraag.

Een duwtje in de rug van de kijkers die het personage smaken zou alvast een goeie stap zijn maar ook een goed woordje van Jo Hens (Niko) zou volgens Tinne wel leuk zijn.

Feestjes afschuimen en de rode loper sieren is niet meteen haar stijl. “Voor een actrice ben ik soms behoorlijk introvert. Ik ben niet de enige, maar het speelt me wel parten. Al komt er stilaan verandering in”, aldus Tinne Ceuppens.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.