Stephanie Planckaert heeft ondertussen heel wat ervaring met verbouwen en renovaties, maar recent beleefde Stephanie iets waar ze helemaal niet op voorbereid was…

Voor het VTM-programma ‘Een echte job’ ging de dochter van Eddy Planckaert en Christa aan de slag als verpleegkundige in het Universitair Ziekenhuis van Leuven, maar daar beleefde ze een akelig moment…

“Het ene moment maakte ik een grapje tegen een patiënt, het volgende botste ik in de gang op een bed met een lijk, heftig”, onthult Stephanie Planckaert hoe de opnames van het programma een rollercoaster aan gevoelens werden. Want er speelde natuurlijk ook een ander aspect…

Tijdens ‘Een echte job’ werd Stephanie opnieuw geconfronteerd met de dood en dan kwam één pijnlijke herinnering opnieuw boven…

“Mijn zorgen, angst en verdriet om mémé Clara… Het kwam allemaal terug”, geeft Stephanie Planckaert toe in een gesprek met Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.