Nicolas Liébart kennen we natuurlijk allemaal als echtgenoot van Debby Pfaff, maar Nicolas is ook één van die BV’s die publiekelijk toegeeft een haartransplantatie te hebben ondergaan.

“Ik heb het voordeel dat ik groot ben, de mensen zagen niet dat ik een kalende kruin had”, verduidelijkt Nicolas Liébart in Dag Allemaal. Toch zou hij in 2018 toch een haartransplantatie ondergaan. Er begonnen té veel opmerkingen te komen…

Sommige van zijn vrienden begonnen Nicolas te plagen met zijn kalende kruin: “Zoals ze in het West-Vlaams zeggen: ‘J’èt een gat in je mutse’”, lacht de man van Debby Pfaff in Dag Allemaal. Bedoeld als grap, maar toch begonnen de opmerkingen te wegen bij Nicolas…

“Onbewust begon ik mij daar toch aan te ergeren”, geeft Nicolas Liébart toe in Dag Allemaal. Dus besloot hij in te grijpen en een haartransplantatie te ondergaan. Eén iets wil Nicolas benadrukken…

“Voor mij is dit geen taboe. Ik heb er enkele jaren mee gewonnen, dat is wat telt”, aldus Nicolas Liébart in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.