Ali Burhan heeft met zijn ruim 10 weken een mooie tijd in ‘Big Brother’ beleefd, al is er wel één gebeuren in het huis dat hij liefst van al ongedaan zou maken. “Ik heb veel respect voor Bart gekregen”, steekt Ali van wal.

“Bart is een goede man, een topman en dat meen ik. Dat is mijn enigste spijt in het huis, dat ik met hem een zware discussie heb gehad”, gaat Ali verder. Ali haalde fel uit toen Bart hem nomineerde, Ali liet zich toen van zijn minst mooie kant zien.

“Hij heeft zo’n discussie niet verdiend, ik had het moeilijk met mijn nominatie”, gaat Ali verder. De uit Lommel afkomstige man had naar eigen zeggen een handshake met Bart gedaan dat zij elkaar niet zouden nomineren, maar Bart heeft dat zo nooit echt gezegd.

Ali was zwaar gekwetst toen hij toch genomineerd werd en haalde fel uit naar Bart. “Het was toen chaos hier in het huis. Je hoorde hier en daar dingen en daardoor werd ik beïnvloed”, gaat Ali verder.

Er was ook nog eens de zware discussie over de natte handdoeken met Rob, iets waarvan Ali niet meteen spijt lijkt te hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.