Cowboy William uit Westerlo en Amber waren vorig jaar het enige duo in ‘Boer Zkt Vrouw’ dat besloot om na de uitzendingen niet als koppel verder te gaan.

Enkele maanden later vonden ze elkaar toch terug. “Door die tv-uitzendingen is Amber in mijn vriendengroep terechtgekomen. Daardoor zagen we elkaar veel, en zijn we toch naar elkaar toe gegroeid. En nu zijn we heel gelukkig met elkaar”, vertelt William aan Dag Allemaal.

Ondertussen wonen ze zo goed als samen. “Amber doet stage op een kwartiertje van bij ons, en dan komt ze ook altijd naar de ranch. Dus we zien elkaar elke dag”, geeft William toe.

Om echt grote beslissingen te nemen vinden ze het allebei nog te vroeg. “Amber en ik hebben elk een andere levensstijl. We leven van dag tot dag, en op dit moment is het superleuk. Dat is het belangrijkste voor ons”, vertelt William aan Dag Allemaal.

Een kleine cowboybaby zal er daar dus nog niet meteen inzitten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.