Herkenbaar

Als actrice weet Danni Heylen goed wat ze wil. Zo koos ze er na het einde van ‘F.C. De Kampioenen’ bewust voor om terug te keren naar haar eerste grote liefde: het theater.

Op persoonlijk vlak is ze echter heel wat minder standvastig als het aankomt op het maken van keuzes, zo lezen we in Story. De actrice omschrijft zichzelf dan ook als een eeuwige twijfelaar. Ze twijfelt over alles: interieur, kleren, noem maar op.

“Ik kan zeer goed elimineren tot twee keuzes, maar dan begin ik te twijfelen”, legt ze uit. “Soms vraag ik raad aan een vriendin of aan mijn partner Frank, maar dan kies ik toch vaak het andere. En het gebeurt ook wel dat ik ze allebei koop”, klinkt het schuldbewust.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.