Tijdens een interview met Pickx, de digitale zender van Proximus, deed An Lemmens een uitspraak waar wij ons toch vragen bij stelden. An Lemmens is terug gaan studeren en dat was volgens de interviewer misschien wel een goede reden om een docureeks over haar leven te maken.

“Ik heb genoten van wat Jeroen Meus of Jeroom hebben gedaan, dat was heel oprecht en mooi. Dat was erg persoonlijk, maar ik heb daar als kijker ook veel aan gehad. Dus ja, dat zou ik wel ooit eens willen doen”, reageerde An Lemmens.

Een docureeks met een inkijk in haar leven? Dat gaat nooit gebeuren, An Lemmens schermt haar privé-leven al jaren keihard af en we zien niet één reden waarom An Lemmens haar mening zou veranderen. Zelfs een overvloed aan euro’s zou An Lemmens niet doen bezwijken, haar privé is haar heilig en daar is niets mis mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.