Hij is inmiddels 47 jaar geworden en staat al 30 jaar op de planken dus hoog tijd voor zanger Christoff om even terug te blikken op zijn leven en zijn carrière. 

En dat zorgt voor een flinke confrontatie. Hij wil vooral vooruitblikken en niet terugblikken want dan gaat hij twijfelen of hij wel alles uit het leven heeft gehaald.

“Begrijp me niet verkeerd: ik ben heel fier op mijn carrière, maar ik heb wel heel mijn leven ten dienste van de fans gestaan. Ik heb een bepaald imago, dat me ook wel wat beperkt af en toe. Je doet toch deels wat de mensen van je verwachten. Je wordt voor een deel geleefd”, vertelt Christoff aan De Zondag.

“Als ik terugblik, waren er misschien wel zaken die ik nu anders gedaan zou hebben. Maar ik heb destijds zo snel carrière gemaakt dat er weinig tijd was om zelf het roer in handen te nemen. Alles was nieuw. Ik heb een paar keer de verkeerde mensen vertrouwd, waarvoor ik een hele zware prijs heb betaald”, bekent de zanger openhartig. 

“Samen met een team dat me omringt heb ik het nu zelf in handen en dat voelt prima”, deelt hij mee aan De Zondag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.