Blankenberge is vandaag opnieuw the place to be. Vandaag vinden er opnieuw opnames voor Zomerhit plaats. Het programma wordt gepresenteerd door Niels Destadsbader en Siska Schoeters en zij verwachten vandaag de volgende artiesten:

Sam Gooris, Stan Van Samang, Pauline, The Starlings, Pommelien Thijs, Snelle, Niels Destadsbader en Kenny B, Kate Ryan en Gustaph, Dj Licious en komen ook Alvaro Soler langs en de Snollebollekes.

De opnames starten om 20 uur aan de vuurtoren in Blankenberge.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.