Bouwen aan het huis van je dromen, het is iets wat veel mensen liever maar één keer doen. Andy Peelman daarentegen is nu al voor de vijfde keer in zijn leven aan het bouwen. Hopelijk is het voor Andy en zijn gezin ook meteen de laatste keer.

Maar bouwen geeft ook altijd enorm veel stress en het kost handenvol geld. “Je weet immers nooit hoeveel het allemaal precies zal gaan kosten. Vroeger kreeg je van aannemers een offerte die minstens een maand geldig was, nu werken ze met dagprijzen”, vertelt Andy in Dag Allemaal.

De reden waarom Andy opnieuw aan het bouwen is, is omdat mensen te pas en te onpas kwamen aanbellen bij Andy en zijn gezin. Andy is altijd bereid tot een praatje of een selfie, maar is ook gesteld op zijn privacy.

Op dit moment wonen Andy, zijn vrouw Tine en hun twee kinderen in het huis van zijn moeder. Dat huis kocht hij enkele jaren geleden voor haar. In de tuin staat een tiny house, waar zijn moeder nu woont en dat hij speciaal voor haar liet zetten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.