Voor Ann Van Elsen is vakantie het moment bij uitstek om even mijn batterijen op te laden. “Ik hou er ook van om gewoon thuis te blijven. We wonen vlak aan het water, dus bij mooi weer is dat ontzettend hard genieten”, bekent de BV.

“Maar ik merk dat ik ondertussen ook wel bezig blijf met het huishouden, op reis valt dat weg. Al moet ik zeker niet te lang op reis gaan. Ik vertrek graag, maar kom ook graag terug thuis”, verneemt Story van Ann. 

Tijdens al haar reizen heeft ze al dikwijls een celeb gespot. “Heb ooit voormalig Amerikaans president Obama gezien in Milaan, dat was wel impressionant. Met Daryl Hannah, de actrice uit Splash en Kill Bill, heb ik ooit een praatje geslagen voor een restaurant op Sunset Boulevard in Los Angeles”, bekent Ann. 

“Op de luchthaven van Barcelona stond Ryan Gosling voor mij in de winkel. Hij had een riem gekocht, wilde betalen maar zijn Visakaart werkte niet. Ik heb hem toen het geld voorgeschoten en hij was me heel dankbaar. Helaas was Ryan gehaast, een gesprekje kon er niet af. En het geld van die riem heb ik nooit teruggezien. Gelukkig was het geen dure”, aldus Ann Van Elsen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.