Dat muurtje is ondertussen gevallen

Je bent niets in het leven als je geen goede vriend of vriendin hebt waar je altijd bij terecht kan om je hart te luchten, te praten over de moeilijke dingen in het leven of ook gewoon om plezier mee te hebben.

Voor presentatrice Anne De Baetzelier is dat haar man Patrick, en haar beste vriendin Marianne. “Wij weten enorm veel van elkaar en kunnen bij elkaar uithuilen. Maar we kunnen evengoed onnozel doen en lachen. Als ik met iets zit en ik zou het niet zeggen tegen Patrick, dan zeker tegen haar”, bekent Anne in Het Laatste Nieuws.

Anne heeft zich de voorbije jaren heel wat meer open moeten stellen dan ze al was. Ze hield alles wat privé was graag privé en dat kwam vooral door haar deelname aan Miss België.

“Ik wilde me toen gewoon beschermen tegen die grote, boze wereld. De media zijn vaak bikkelhard en dus gedroeg ik me vaak wat afstandelijk, ook tegen mensen waar dat niet bij hoefde. ‘Anne is zo koel en moeilijk te bereiken’, zeiden ze dan.”

Maar dat muurtje is nu gevallen en dat vooral mede dankzij haar man Patrick. “Ik weet nu hoe fijn het is om diepere gesprekken te hebben. Echte connectie voelen, dat geeft immense voldoening.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.